Szállítóláncok, modulhevederek

RegalRexnord

Szállítóláncok (zsanérláncok, talpasláncok)

A RegalRexnord cégcsoport számos iparágat lát el erőátviteli és szállítópálya alkatrészekkel. Társaságunk a Rexnord FlatTop magyarországi disztribútoraként egyebek mellett az alábbi kiváló minőségű Rexnord (MCC) és System Plast termékeket kínálja:

  • acél szállítóláncok,
  • műanyag szállítóláncok,
  • talpasláncok és megfogó (gripper) láncok,
  • dobozszállító- és Multiflex láncok,
  • kanyarívek, láncvezetők, fogaskerekek, fordítótárcsák.

Webáruházunkban részletesebb információkat talál az általunk kínált szállítóláncokról (zsanérláncokról).

A szállítóláncokhoz számos standard Rexnord (Marbett) és System Plast gépépítő komponenst szállítunk raktárról, rövid határidővel. Ipari műanyagból az egyedi igények szerinti csúszóprofilokat és kanyaríveket is kimunkálunk.

Modulhevederek

A Rexnord és System Plast modulhevederek osztása 8 mm-től 76 mm-ig terjed, annak érdekében, hogy minden felhasználási területre megfelelők legyenek. A legtöbb szériának van zárt és nyitott tetejű változata is, egyes típusok gumifelülettel is elérhetők a felfelé történő szállítás lehetővé tétele érdekében.

A modulhevederekhez számos standard Rexnord (Marbett) és System Plast gépépítő komponenst szállítunk raktárról, rövid határidővel. Ipari műanyagból az egyedi igények szerinti csúszóprofilokat és kanyaríveket is kimunkálunk. A modulhevederek hajtásához Interroll dobmotort ajánlunk.

Webáruházunkban részletesebb információkat talál az általunk forgalmazott modulhevederekről.

A Rexnord tervezési segédletét ide kattintva érheti el: Tervezési segédlet.

Termékeink közé tartozik a System Plast Modsort diverter modul. Ezzel a berendezéssel egyszerűen és hatékonyan szortírozhatja és továbbíthatja a csomagokat oldalirányba is.