Interroll dobmotorok

Interroll DM dobmotor széria

A korábbiakban megszokott  „i” jelzésű motorok helyett bevezetésre kerül az új DM dobmotor széria.

A moduláris dobmotor platform stratégia nagyon sok előny forrása az új dobmotoroknál. Köszönhetően a moduláris rugalmasságának az új motorgenerációval könyebb tervezni, és nagyobb hatékonyságú vevőre szabott megoldást nyújt.

Többféle kivitel, egy hajtási megoldás: Sokféle áttétellel szerelhető, így egy hajtási megoldással minden igényt kielégít. Elérhető fékkel, visszafutásgátlóval, jeladóval.

Többféle teljesítmény, több kivitel: Sokféle teljesítményel elérhető 40 W-tól több kW-ig, így az élelmiszeripar, termékszállítás, gyártósorok összes igényét kielégíti.

Tesztelt minőség, innovatív technológia: Minden motor komponens egységesített és alaposan tesztelt. A vevők számára ez gyorsabb szállítási határidőt jelent.

Egyszerűsített felépítés, alacsonyabb költségek: Mivel minden motor ugyanazzal a tengellyel rendelkezik, ezért az alkatrészek variációja csökken, így alapvetően egyszerűbb szállítópályát tervezni: nem számít, hogy szinkron- vagy aszinkronmotorra van szükség. Gyári cserealkatrészek világszerte elérhetők az Interroll és képviseletei által.

Stabilabb kivitel: A kisebb motorokon használt 30 mm-es tengely jelentősen erősebb a korábbi típusoknál, így nagyobb szalagfeszítést tesz lehetővé, még nagy terhelésnél sem hajlik meg, így védi a csapágyakat. A felhasználók mindig biztonságban érezhetik magukat, még nem optimális szalagfeszítésnél is.

Kevesebb meghibásodás: Stabil, nagyszilárdságú bolygómű biztosítja a magas nyomatékot minden motornál, ellenáll a hajlításnak, túlterhelésnek és hirtelen terheléseknek. Az eredmény biztonságosabb, megbízhatóbb működés

Tanúsított minőség: Minden fontos alkatrész és mechanikai kapcsolat hosszú teszteken ment keresztül. Az Interroll laborjában szakértő mérnökök gyakorlati teszteknek vetik alá a dobmotorokat.

Az új DM0080 dobmotorok mindig IP69K védettségűek, vagyis a tisztításuk gyorsabb és hatékonyabb lehet, és ez csökkenti a fertőzések lehetőségét élelmiszeripari felhasználáskor. PTFE szigetelés védi a motort az ECOLAB specifikáciújó kemikáliákkal történő magasnyomású mosáskor is.

Az új dobmotor könnyen beszerelhető és beüzemelhető. A plug-in csatlakozó segítségévéel igazi plug-and-play megoldást nyújt a gyors, könnyű kezdeti beüzemelésre, karbantartásra és javításokra. A kábel sérülésekor nem szükséges szétszedni a motort, elég a csatlakozót széthúzni, így gyorsan olcsón javíthatóak ezek a hibák.

A DM0080 – DM0113 – DM0138 – DM0165 – DM217 dobmotor elérhető verziói

– asznikron motor (1 vagy 3 fázisú) és szinkron motor
– átmérő: 81,5 mm – 113mm – 138 – 165 – 217 mm
– acél vagy technopolimer bolygómű
– teljesítmény: 25 – 3000 W motortípustól függően
– nyomaték: 0,8 – 533 Nm motortípustól függően
– szalaghúzóerő akár 4907 N is lehet
– sebesség: 0,03 – 2,72 m/s
– hossz: 185-1600mm
– különféle bevonatokkal elérhető

Az Interroll DL sorozatú dobmotorok

Műanyag hajtóműves egyszerű dobmotorok (korábbi „S” széria)

 • – 3 vagy 1 fázisú váltóáramú aszinkron motorral
 • – Egyféle feszültségen üzemelő motor
 • – Belső hővédelem
 • – Technopolymer bolygómű
 • – Alacsony zajszint
 • – Könnyű építésmód
 • – Karbantartás-mentes (alu végkupakkal)
 • – Élettartam kenésű
 • – Oda-vissza járatható

Elérhető kialakítások

 • – hengeres vagy domborított palást
 • – rozsdamentes vagy normál acél palást
 • – többféle elektromos csatlakozó kialakítás
 • – 80-as vagy 113-as átmérő

Katalógusok

Interroll dobmotorok teljes katalógusa

Interroll DL0080 (korábban „80 S”) katalógus

Interroll DL0113 (korábban „113 S”) katalógus

Interroll DM0080 katalógus

Interroll DM0113 katalógus

Interroll DM0138 katalógus