Interroll modulpályák

Szállítópálya modulok

Az Interroll modulpálya rendszere a nagy hatékonyság és a megbízhatóság jegyében lett tervezve. Flexibilis, moduláris, attraktív megjelenésű és könnyen telepíthető és bővíthető rendszer.

Az Interroll modulpályák háromféle standard szélességben érhetőek el, így minden megszokott termék megbízhatóan szállítható. Így alacsony költséggel kombinálhatóak a különböző modulok, és a végfelhasználó is minimalizálhatja a tartalékalkatrészek mennyiségét.

Az Interroll modulok használatával egy szállítópálya- vagy gépgyártó a fontosabb feladataira koncentrálhat, mint például a rendszerintegrációra, vezérlésre, üzembe helyezésre és testreszabásra, ezáltal időt és pénzt takaríthat meg.

A vevői igények, a helyszíni viszonyok, és a szállítandó termékek meghatározzak a rendszerrel szemben támasztott követelményeket. Az Interroll szállítópályamodulokkal a leghatékonyabb megoldást adhatjuk minden feladatra. Az ütközésmentes torlasztás könnyen megvalósítható a 24V -os motoros görgős megoldással. A nagyobb teljesítmény érdekében a hatékony 24V-os rendszert a 400V-os laposszíjhajtású görgőspályákkal együtt használhatjuk. Az Interroll modulrendszerben nincsenek magas üzemeltetési költésggel járó pneumatikus rendszerek.

A szinte teljesen előre szerelt modulok a helyszínen gyorsan telepíthetőek. A teljesen moduláris rendszernek köszönhetően, könnyen bővíthető, és átalakítható a pályarendszer a későbbiek folyamán is.

Interroll modulpálya rendszerek

  • Magas áteresztőképesség
  • Gyors és könnyű telepítés
  • Extrém halk működés
  • Könnyű és minimális karbantartás
  • Egyértelmű tervezés