Interroll modulpályák


Interroll görgős modulpályák

A legújabb generációs Interroll szállítópálya-modulok új mércét állítanak fel a jövő hatékonyabb és korszerűbb szállítástechnikai megoldásaiban. A modulok magas színvonalú, megbízható és tartós műszaki teljesítményt biztosítanak. Ezt a modul-programot a flexibilitás, modularitás, vonzó ipari formaterv, könnyű összeszerelhetőség és bővítés figyelembe vételével tervezték.

Az Interroll modulpályák katalógusa ide kattintva letölthető.

Energiatakarékos, gyorsan telepíthető, "okos" szállítópálya

- Standard modulok: A három standard szélességben elérhető új modulokkal a szokásos anyagok megbízhatóan szállíthatóak. A különböző modulok kombinációjával kialakított konvejor megoldás költségei így alacsonyak maradnak, és csökkenthető a felhasználó tartalék-alkatrész készlete.

- Hatékony meghajtási megoldások:  Az Interroll szállítópálya modulokkal minden feladathoz a leghatékonyabb megoldást lehet kialakítani. Ütközésmentes torlasztást lehetővé tévő szállítórendszer alakítható ki a már bizonyított 24V-os RollerDrive motoros görgőkkel. A nagyobb teljesítmény érdekében, a ha.tékony, ütközésmentes torlasztást lehetővé tévő 24V-os meghajtású konvejor és a 400V-os laposszíj hajtotta görgőspályák kombinálhatóak.

- Flexibilis és moduláris koncepció: A kifinomult technikai részletek és megoldások biztosítanak lehető legtöbb teret a felhasználó számára, hogy rugalmasan kialakíthassa szállítópályát. Ha átalakításra, vagy bővítésre kerül sor, egyszerű a tervezés. Köszönhetően a moduláris koncepciónak az egyes modulok tökéletesen illeszkednek, és könnyen kombinálhatók egymással.

- Gyors telepítés: A nagyrészt előreszerelt modulok felgyorsítják a helyszíni összeszerelést. Függetlenül állítható oldalvezető korlátok, végtelenül állítható lábak, integrált elektromos csatlakozók és univerzálisan használható előfuratolások a kiegészítőknek biztosítják, hogy az összeszerelés a legegyszerűbb legyen. - Megbízható működés A modulok robusztus és hosszasan tesztelt kialakítása biztosítja a minimális karbantartási igényt és a szállítópálya megbízható működését.