Interroll DM0080 dobmotor - ÚJ MODELL

Az új generációs DM0080 dobmotor előnyei

Többféle kivitel, egy hajtási megoldás: Sokféle áttétellel szerelhető, így egy hajtási megoldással minden igényt kielégít. Elérhető fékkel, visszafutásgátlóval, jeladóval.

Többféle teljesítmény, több kivitel: Sokféle teljesítményel elérhető 40 W-tól 425 W-ig, így az élelmiszeripar, termékszállítás, gyártósorok összes igényét kielégíti.

Tesztelt minőség, innovatív technológia: Minden motor komponens egységesített és alaposan tesztelt. A vevők számára ez gyorsabb szállítási határidőt jelent.

Egyszerűsített felépítés, alacsonyabb költségek: Mivel minden motor ugyanazzal a tengellyel rendelkezik, ezért az alkatrészek variációja csökken, így alapvetően egyszerűbb szállítópályát tervezni: nem számít, hogy szinkron- vagy aszinkronmotorra van szükség. Gyári cserealkatrészek világszerte elérhetők az Interroll és képviseletei által.

Stabilabb kivitel: A 30 mm-es tengely jelentősen erősebb a korábbi típusoknál, így nagyobb szalagfeszítést tesz lehetővé, még nagy terhelésnél sem hajlik meg, így védi a csapágyakat. A felhasználók mindig biiztonságban érezhetik magukat, még nem optimális szalagfeszítésnél is.

Kevesebb meghibásodás: Stabil, nagyszilárdságú bolygómű biztosítja a magas nyomatékot minden motornál, ellenáll a hajlításnak, túlterhelésnek és hirtelen terheléseknek. Az eredmény biztonságosabb, megbízhatóbb működés

Tanúsított minőség: Minden fontos alkatrész és mechanikai kapcsolat hosszú teszteken ment keresztül. Az Interroll laborjában szakértő mérnökök gyakorlati teszteknek vetik alá a dobmotorokat.

Az új DM0080 dobmotorok mindig IP69K védettségűek, vagyis a tisztításuk gyorsabb és hatékonyabb lehet, és ez csökkenti a fertőzések lehetőségét élelmiszeripari felhasználáskor. PTFE szigetelés védi a motort az ECOLAB specifikáciújó kemikáliákkal történő magasnyomású mosáskor is.

Az új dobmotor könnyen beszerelhető és beüzemelhető. A plug-in csatlakozó segítségévéel igazi plug-and-play megoldást nyújt a gyors, könnyű kezdeti beüzemelésre, karbantartásra és javításokra. A kábel sérülésekor nem szükséges szétszedni a motort, elég a csatlakozót széthúzni, így gyorsan olcsón javíthatóak ezek a hibák.

A DM0080 dobmotor elérhető verziói

- asznikron motor (1 vagy 3 fázisú) és szinkron motor
- átmérő: 81,5 mm
- acél vagy technopolimer bolygómű
- teljesítmény: 25 - 425 W motortípustól függően
- nyomaték: 0,8 - 65 Nm motortípustól függően
- szalaghúzóerő akár 1594 N is lehet
- sebesség: 0,03 - 2,72 m/s
- hossz: 185-1100mm
- különféle bevonatokkal elérhető