Interroll dobmotorok


A dobmotorok előnyei

- Plug and play: Gyors és egyszerű beépítés. A hagyományos meghajtások beépítési idejének kb. negyede alatt beszerelhető a dobmotor.

- Kopássállóság: Az Interroll dobmotorok a legzordabb körülmények közt is 100%-on üzemelnek, legyen az vizes környezet, por, törmelék, kemikáliák, olaj, zsír, vagy akár magasnyomású mosás.

- Higiénikus kialakítás: Sima, rozsdamentes acél kivitelben, tökéletesen záró tömítésekkel szerelt, egy teljesen zárt rendszert alkot, így nagyon egyszerűen tisztán tartható, és csökkenti az élelmiszerszállító pályáknál a szennyeződés kockázatát.

- Energiahatékony: Az aszinkron dobmotorok 78%, a szinkron dobmotorok 83% hatásfokot is elérhetnek.

- Helytakarékos: Mivel a motor, áttételek, csapágyak mind a dobmotor paláston belül vannak, ezért sokkal kisebb a helyigénye.

- Biztonságos: Külső mozgó alkatrészek nélkül, fix tengellyel szerelve. Az Interroll dobmotor valószínlűleg a legbiztonságosabb meghajtás a továbbítórendszerekhez.

- Karbantartás-mentes: A teljesen zárt kialakítású dobmotor biztosítja, hogy a belső részekre nem hatnak a külső körülmények, ezért az egész élettartama alatt megbízhatóan üzemel.

- Új technológia: A szinkronmotoros dobmotorok a leggazdaságosabb meghajtási rendszer a mai napig. A szinkronmotoros D széria termékkínálata nagy dinamikus nyomatékot biztosít, és környezetbarát energiatakarékos megoldás egyben. A motornak mindössze 9% vesztesége van, és a az acél áttételek a motor teljesítményének 92-95%-át továbbítják közvetlenül a szállítópályára. A D széria a szenzor-mentes és szervó meghajtású alkalmazásokra is megfelelő.

Típusok

Átmérők: 80, 113, 138, 165, 217 mm;  domborított vagy hengeres palásttal.

Kivitelek:

  • "S" típus:  Technopolymer bolygómű, aszinkron motor: kisebb terhelésű pályákhoz, pénztárgépszalagokhoz.
  • "I" típus:   Acél bolygóműves, aszinkron motor: Általános ipari felhasználásra, a gyakori indítást is tolerálja.
  • "D" típus:  Acél bolygóműves, szinkronmotor: gyors indításokhoz, és precíz megállításokhoz alkalmas, nagy nyomatékú dobmotor.

Anyaga: acél vagy rozsdamentes acél kivitelben is elérhető.

Többféle sebesség és teljesítmény választható.

 

Az Interroll dobmotorok katalógusa ide kattintva tölthető le.