Interroll dobmotorok


A dobmotorok előnyei

- Plug and play: Gyors és egyszerű beépítés. A hagyományos meghajtások beépítési idejének kb. negyede alatt beszerelhető a dobmotor.

- Kopássállóság: Az Interroll dobmotorok a legzordabb körülmények közt is 100%-on üzemelnek, legyen az vizes környezet, por, törmelék, kemikáliák, olaj, zsír, vagy akár magasnyomású mosás.

- Higiénikus kialakítás: Sima, rozsdamentes acél kivitelben, tökéletesen záró tömítésekkel szerelt, egy teljesen zárt rendszert alkot, így nagyon egyszerűen tisztán tartható, és csökkenti az élelmiszerszállító pályáknál a szennyeződés kockázatát.

- Energiahatékony: Az aszinkron dobmotorok 78%, a szinkron dobmotorok 83% hatásfokot is elérhetnek.

- Helytakarékos: Mivel a motor, áttételek, csapágyak mind a dobmotor paláston belül vannak, ezért sokkal kisebb a helyigénye.

- Biztonságos: Külső mozgó alkatrészek nélkül, fix tengellyel szerelve. Az Interroll dobmotor valószínlűleg a legbiztonságosabb meghajtás a továbbítórendszerekhez.

- Karbantartás-mentes: A teljesen zárt kialakítású dobmotor biztosítja, hogy a belső részekre nem hatnak a külső körülmények, ezért az egész élettartama alatt megbízhatóan üzemel.

- Új technológia: A szinkronmotoros dobmotorok a leggazdaságosabb meghajtási rendszer a mai napig. A szinkronmotoros D széria termékkínálata nagy dinamikus nyomatékot biztosít, és környezetbarát energiatakarékos megoldás egyben. A motornak mindössze 9% vesztesége van, és a az acél áttételek a motor teljesítményének 92-95%-át továbbítják közvetlenül a szállítópályára. A D széria a szenzor-mentes és szervó meghajtású alkalmazásokra is megfelelő.

Típusok

Átmérők: 80, 113, 138, 165, 217 mm;  domborított vagy hengeres palásttal.

Kivitelek:

  • "S" típus:  Technopolymer bolygómű, aszinkron motor: kisebb terhelésű pályákhoz, pénztárgépszalagokhoz.
  • "I" típus:   Acél bolygóműves, aszinkron motor: Általános ipari felhasználásra, a gyakori indítást is tolerálja.
  • "D" típus:  Acél bolygóműves, szinkronmotor: gyors indításokhoz, és precíz megállításokhoz alkalmas, nagy nyomatékú dobmotor.

Anyaga: acél vagy rozsdamentes acél kivitelben is elérhető.

Többféle sebesség és teljesítmény választható.

 

Az Interroll dobmotorok katalógusa ide kattintva tölthető le.

Az új generációs Interroll DM0080 dobmotor katalúgusa ide kattintva tölthető le.